torsdag 27 december 2012

Hasselnötschoklad


Ingredienser

  • 100 gram mörk choklad, 86%
  • 3 msk Stevia Strö
  • 30 g smör
  • 1 dl grädde
  • 1 dl hackade hasselnötter eller andra valfria nötter

Gör så här

  1. Smält chokladen i en kastrull tillsammans med sötning, smör och grädde
  2. Tillsätt det mesta av nötterna och rör om ordentligt
  3. Bred ut i bakplåtspappersklädd form och strö över resten av nötterna
  4. Ställ kallt
  5. När den stelnat lite kan den skäras i lagom portionsbitar
  6. Förvaras kallt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Äppelpaj

Ingredienser 2-3 stora äpplen ½ dl sötströ ½-1 msk kanel 50 g smör 4 msk (80g) fibersirap gold 1½ dl mandelmjöl 1½ dl havregryn ⅓ tsk bakpul...