söndag 18 mars 2018

Fläskpannkaka

Ingredienser

  • 3 pkt bacon
  • 8 ägg
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 250 g keso
  • 150 g riven ost

Gör såhär

  1. Skär baconet i små bitar
  2. Lägg baconet i en ugnsform och ställ in i ugnen tills baconet är lagom stekt
  3. Vispa äggen med grädden
  4. Tillsätt keso och blanda ihop
  5. Strö den rivna osten över baconet
  6. Häll över äggstanningen
  7. Grädda i ugnen, ca 20 minuter i 225 C värme, tills pannkakan fått fin färg.
  8. Servera med tinade lingon som rörts ihop med lite sötströ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Saffranslängd

2 st Ingredienser En sats lussekattsdeg Fyllning 200 g mandelmassa 100 g smör, rumsvarmt 4 msk vaniljsocker Garnering 1 ägg, uppvispat Mande...